In samenwerking met:

Slagersunie


VR
15.0°C
10.7°C
NO


ZA
12.5°C
4.4°C
NNO


ZO
15.2°C
3.2°C
O
Leden: 3024
Leden online: 0
Bezoekers online: 10

De laatste chatberichten:
»Ga naar de chat
U bent hier: Bedrijvengids › Lezen
nl | fr |E-mail | Print
 
Mogelijkheden

Bedrijf

› * Le Cochon d'Or nv *
Verheydenstraat 87
1070 Brussel

Tel: 02/523 05 99
Fax: 02/523 99 90
lecochondor@gmail.com

Korte voorstelling:
Le Cochon dOr is een klein familiebedrijf,
gevestigd in het hartje van België.
Alle producten worden ambachtelijk bereid en
naar wens afgewerkt met een uiterst verzorgde garnituur.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment pasteien wildpasteien
en eindejaarsproducten en wensen ook de volgende producten voor te stellen :
Frisse lentepasteien, fijne patésoorten, patés in korstdeeg,
aspicbereidingen, vleesbroden, kookworsten, lookworsten,
gevulde producten, aspergepastei, kalkoenpastei, rillettes en galantines
maken deel uit van ons uitgebreid assortiment.

Indien U een brochure wenst te bekomen,
kan U zich richten tot uw grossier of kan U ons rechtstreeks contacteren.
Indien U een bestelling wenst te plaatsen, zal uw grossier de distributie verzorgen.
Indien uw grossier onze producten nog niet aan U voorstelde,
contacteer ons voor een verdeler in uw buurt.

Steeds tot uw dienst voor verdere informatie.

Toegevoegd door: Priscilla van Os

  • -

›  -

A) Frisse lente en zomerpasteien

Van links naar rechts:

* Abrikozenpastei Exotique 2,2kg
* Eendenpastei met Sinaas 2,2 kg
* Kalkoenpastei met rozijnen 'light' 2,2 kg
* Normandische appelpastei & Calvados in CM-pot +/- 4,5 kg

Suggestie:

Zeer fris met een slaatje of op een koude buffettafel
 

B) Assortiment kookworsten & vleesbroden

* Parijse worst met look
* Champignonworst met tongen
* Hespeworst - extra
------------------------------
* Vleesbrood met dragon
* Vleesbrood met rode & groene paprika's
* Vleesbrood natuur
------------------------------
Suggestie:

zeer geschikt als broodbeleg of op een koude schotel

* Varkensfilet: fijn gesneden als broodbeleg of op een koude schotel. In dikke plakken op de barbecue.
 

C) Assortiment aspicbereidingen

Van links naar rechts:

* Peterselieham in gearromatiseerde Gelei +/- 2 kg
* Parijse hure met tongen +/- 2,3 kg

Suggestie:

Zeer geschikt op koude schotel of als voorgerecht met een fris slaatje of als broodbeleg samen met een lekkere vinaigrettesaus

HET GANSE JAAR DOOR VERKRIJGBAAR
 

D) Pastei met groene asperges

* Pastei met groene asperges 2,2 kg

Suggestie:

Zeer fris opgediend met slaatje in de lente als voorgerecht, is heerlijk.

BESCHIKBAAR VANAF MAART TOT JUNI
 

E) Kalkoenpastei met rozijnen 'light'

* Kalkoenpastei met rozijnen 'light'
Vast gewicht inhoud = 2,200 kg.
Zeer frisse lente- en zomerterrine, lichte structuur

HET GANSE JAAR DOOR VERKRIJGBAAR
 

F) Palermopastei met rode en groene paprika's

* Palermopastei met rode & groene paprika's
inhoud: 2,2 kg.

HET GANSE JAAR DOOR VERKRIJGBAAR
 

G) Groene peperpastei

* Groene peperpastei grof gemalen
Inhoud: 2,2 kg

HET GANSE JAAR DOOR VERKRIJGBAAR

 

Baknet
Baknet








Gaat meer dan 30% van uw omzet naar restaurants, eetcafé, scholen enz..?

ja
17
Stemmen: 16 (16.7 %)

neen
76
Stemmen: 73 (76 %)

weet niet
7
Stemmen: 7 (7.3 %)

Aantal stemmen: 96
 

info@slagersnet.be | Disclaimer | © 2005 - Studio Emma